Home

BENT U GESTELD OP EEN NETTE PARKING?

 

DAN IS PROLIN ZEKER VOOR U BESTEMD.

 

 

PROLIN houdt rekening met uw wensen en biedt u daarom een individueel aangepast pakket met verschillende reinigingsmogelijkheden.

 

 

Op uw vraag krijgt het volledige garagecomplex, bovengronds en/of ondergronds, een schoonmaakbeurt en worden niet alleen de vloeren onder handen genomen, maar desgewenst ook de garagepoorten, inritten en afvoerbuizen, zelfs liften, traphallen, kiosken, inkomdeuren, etc.

 

 

Om aan uw eisen te voldoen, hebben wij voor geëvolueerde technologische kuismachines van Hako gekozen. Met deze kuismachines zorgt PROLIN ervoor dat uw parkeergarage een nette ruimte wordt. Het type vervuiling speelt geen rol; ook hardnekkig vuil kan worden verwijderd.

 

Onze veeg- en schrobmachines beschikken over een krachtig opzuigsysteem, leveren hierdoor snelle prestaties en een uitstekend resultaat, zonder stofafzetting op muren, garagepoorten en verlichtingsarmaturen.

Wij staan garant voor kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs. Na elke kuisbeurt ontvangt u een bevestiging van de uitgevoerde werken.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor een reinigingspakket op maat.

 

Wij zijn actief in gans Vlaanderen en om de kustregio vlot te bedienen, hebben we een bijkantoor te Nieuwpoort.